Post by inenagworso on Feb 19, 2022 6:23:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ StrikeFortressBox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ StrikeFortressBox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieskończone hackowanie pieniędzy ▞▞▞
▞▞▞ StrikeFortressBox 2022 version ▞▞▞
Ogólnie na strasznie lagunę
STAR: Super Tracé Archi Rapide Arcade dicc
bardzo dobra gra, ale pls dodaj znacznik uderzenia orbitalnego (koszt 1000) i tryb zombie (tylko boty, ale jeśli bot zombie cię zabił, zmieniasz się w zombie) i nowy pistolet snajperski (koszt 200) dziękuję, to wszystko moje żądanie
nie jestem pewien
To tylko dwa bo zawsze umieram. Zawsze szedłem na serwer w środku walki... I zawsze umieram. Ale to jest dobre
bardzo fajne polecam
Jest fajnie, ale czasami ludzie nie dołączają, a nawet dostajesz wyjście, a silne pistolety i montery nie są dostępne
Tak tak tak gooooooooo si 🤑😎100000zł
Moo h i.v ccu up oh hobo kip poo o
To fajna gra, możesz nawet odradzać przedmioty w trybie flagi przechwytywania, ale w grze są hakerzy, próbuję ich uderzyć wiele razy, ale po prostu nie umierają, proszę naprawić ten problem
Dobra gra . Głównym problemem z tym jest sterowanie myśliwcem. Moim ulubionym dziełem jest flaga przechwytywania
Bardzo mi się podoba, ale potrzebuję pieniędzy na ten gane, nie lubię tego
Ta gra to guwno straszna nuda
Napraw wszystkie błędy w tej grze samolot pocisk z pistoletu
Super fajna gra, więc funkcja sprawia, że przyjaciel jest mniej reklam niż normalna gra Kocham to tak bardzo pojazdy, samoloty i broń i wiele więcej 5-gwiazdkowa gra, w którą grasz z przyjacielem, ta gra jest tak fajna, miłość nie może do następnej aktualizacji <3
To jest takie zabawne, ale chcę, żebyśmy mogli zmienić naszą skórę i stoczyć walkę z potworami, ponieważ to się zapali,
Bardzo dobry pubg ji s maszt h par fee fire s mast nai h ok
StrikeFortressBox Action tubu
Jest ok, ale czy zapisuje postęp po odinstalowaniu?
Co się stało, że ta gra nie może grać
widzę uszkodzenia niż po 2 sekundach ofiara ginie kiepsko ... dodaj opcję sterowania kostiumem przycisk granatu dymnego miejsce jest głupie
Czy możesz dodać elitarny squan w trybie gry i pojedynek to ten sam pistolet na kurczaki! 🐔🐔🐖🐖
Jest to najgłupsza i niekompatybilna gra, której ładowanie zajmuje trochę czasu i ma zbyt wiele problemów Nie mam czasu na wyjaśnienia Nie chciałem nawet dać żadnych gwiazdek Dałem jej tylko jedną gwiazdkę, abym mógł wyrazić moja złość, właśnie zmarnowałem swoje dane, radzę nie pobierać tej gry
To jest dobra gra, ale czasami nie pozwala mi w nią zagrać, więc czy możesz rozwiązać ten problem, wtedy dam ci 5 start
To świetna gra zabita przez hakerów z niezwyciężonością. . Pomiń to
Gra to również dodanie psa, więc doda 5 gwiazdek
Ta gra jest naprawdę zabawna🤣 ponieważ wszyscy gracze robią głupie rzeczy, a ta gra jest świetna, możemy umieszczać rzeczy, możemy spawnować moby, możemy umieszczać samochody i helikoptery i możemy robić wszystko, co chcemy, ta gra jest świetna😍🥰😍 .
Ta gra jest fajna, ale czasami są hakerzy i mi się to nie podoba, a czasami jest opóźniona Nie mogę nawet dołączyć do serwera innych graczy i nienawidzę uh yah.. 🙂
Dobry gane i czy możesz dodać możliwość kupowania nowych postaci i dodawania broni, takich jak HAMR i AA-12 oraz fajna gra
Om
Pojawiła się aktualizacja wywołania bomby roślinnej, takiej jak CS:GO, a mapa flagi przechwytywania wygląda jak 2fort z Team Fortress 2 (choć trochę zły gra...)
Najlepsza gra na świecie, mam na myśli, że nie ma żadnych błędów ani niczego denerwującego. Uwielbiam nową aktualizację. Powód ocenił go na 5 gwiazdek, ponieważ dodali do gry równiny, nową mapę, mój ulubiony samochód z Meme Wars the Lamborghini i najlepszą aktualizację czołgu. Aha, a jeśli twórcy tej gry to przeczytają, chcę tylko powiedzieć, że tak dalej. Przynieś więcej aktualizacji wkrótce.
Podoba mi się ta gra, ale powodem, dla którego oceniam ją na trzy gwiazdki, jest to, że aktualizacja trwa około 3 miesięcy bez aktualizacji, to jest nudne, czy możesz dodać aktualizacje na jakiś tydzień, plz
Ta gra ciągle się opóźnia, bez przerwy i 4 godziny Później mogę grać, ma złą grafikę Proszę naprawić tę głupią grę, błagam
Dr WĘGIER RTN
Supergierka
Gra wydaje się teraz działać dobrze, ale nie mogę odzyskać swoich postępów po zalogowaniu się z Google Play...
Podoba mi się To bardzo dobre dla dzieci
Epicka jest ta gra
Hfgghfgjjhfffjgfghfgg i staruszek, który musi być drogą
Daje 4 bo jest wszystko troche drogie jest mało broni i pojazdów sory ale nawet fajne jest sie wciągłem
Ostateczny jedwabek
StrikeFortressBox ஆக்ஷன் pygz
Dobra gra dla Ciebie, jeśli grasz w telefonie RAM 1 GB, zajmuje mało miejsca do uruchomienia, więc pobierz ją bez zastanawiania się
Fajna strzelanka polecam
Szczerze mówiąc, usterki sprawiają, że gra jest czymś nowym. Mój stary problem, że spawn można zabić bardzo łatwo, ponieważ nie ma niezwyciężoności, gdy tylko się odradzasz. Drugim problemem jest to, że nowa aktualizacja czasami, kiedy jestem w bitwie, przez przypadek naciskam mołotowa, zdarza się to często, nie tylko opóźniasz czas bitwy, rzucając nim, ale nawet zranisz siebie. To jedyny problem, jaki mam w tej grze. Naprawdę mam nadzieję, że to zostanie naprawione DZIĘKUJĘ
Gra jest niesamowita. Niewiele rzeczy, które powodują problemy podczas grania. Byłoby znacznie lepiej, gdybyś przyjrzał się tym:- 1. Butle przeciwpożarowe, granaty ogłuszające i bomby są zbyt blisko siebie i przypadkowo wrzucone są niewłaściwe granaty. Proszę je zreorganizować. 2. Butle ogniowe mogą zabić nawet członków tej samej drużyny. Rozwiąż ten problem. Wszystko inne jest dobre. Po prostu napraw te dwa problemy.
StrikeFortressBox Acțiune khv
Bla, bla
Najlepsza gra 2020
Oceniam trzy, ponieważ kiedy jadę odrzutowcem, nie pojawia się przycisk do jazdy i przypadkowo naciskam butelkę z zapalnikiem i umrę.
Ja i moi przyjaciele bro nie możemy dołączyć do innych serwerów, ponieważ za każdym razem, gdy jeden z nas tworzy jeden, szukamy jego nazwy i nigdy się nie pojawia, proszę to naprawić
To tak dobra gra, że zaskoczyłem po uruchomieniu gry, że większość mówi, że jest to najlepsza gra, w którą grałem... Ale kiedy klikam na graj, więc w błędzie certyfikatu CCA, rozłącz się z wywołaniem fotonowym lub serwer nie działa, więc napraw to...